Rabatter

Pensjonistrabatt

Pensjonister får 10% rabatt på sine kjøp!

Du som er pensjonist, ufør, student, eller har trang økonomi kan benytte deg av denne rabattkoden, som blir tilsendt deg på epost.

* påkrevde felt

Resirkulasjonsrabatt

Returner emballasjen og få 10% rabatt på neste kjøp!

Send en epost eller fyll ut skjemaet, og send samtidig tilbake emballasjen til produktet du har brukt opp.

På denne måten kan jeg få vasket og gjenbrukt flasker, krukker, potter og glass.


​Jeg vil sende deg en rabattkupong for å få 10% (eller opp til 25% hvis jeg er veldig fornøyd med returen din!) på neste kjøp så snart jeg har fått inspektert og godkjent returen.


Dette skal normalt sett ikke ta mer enn en uke, men det kommer jo an på når og hvordan du har sendt din retur.NB! Du kan kun få resirkulasjonsrabatt dersom emballasjen du sender fortsatt er hel, noenlunde ren, og går an å bruke!


Ødelagte glasskrukker og lignende kan du sende direkte til resirkulasjonssentral eller avfallshåndtering, dem har jeg ikke bruk for.


Informasjon om returer og rabatterRetur og reklamasjonHvis noe skulle ha gått i stykker under transport, eller ikke holder i minst seks måneder (dersom du ikke går tom for produktet før det) så ikke nøl med å ta kontakt. Jeg vil da håndtere reklamasjonen din og du kan enten få ett nytt produkt, en rabattkupong, eller pengene tilbake. Send gjerne alt av bilder og detaljer på epost.


Hvis du har angret på kjøpet ditt og ikke åpnet eller tatt det i bruk, så gjelder vanlig 14-dagers angrefrist. Si fra at du angrer på kjøpet og sender det tilbake, og ta kontakt med posten for å ordne med en retur. Da slipper du å betale for produktet, eller får en full refusjon hvis du allerede har betalt for tingene.


Det er ikke lurt å bare la tingene ligge igjen på postkontoret, eller å ikke si fra at du har angret på kjøpet, fordi da kan det ta lenge før jeg får registrert returen og da kan gebyrer påløpe. Unngå unødvendige gebyrer og ta kontakt med en gang hvis du har ombestemt deg.


​Du betaler sjøl frakt for å sende tilbake produktet. Dersom produktet ikke er blitt hentet enda kan også fraktfri retur ordnes via posten sin app eller nettsted. Dette og andre fraktalternativer finner du mer informasjon om hos posten. Du er sjøl ansvarig for at produktet kommer tilbake i retur.


Jeg kan dessverre ikke ta mot returer på ting som er blitt åpnet eller tatt i bruk, siden dette kan påvirke kvaliteten til produktet og ikke går an å selge videre.


Jeg kan heller ikke ta mot returer på spesialbestillinger, siden disse er lagd spesielt for deg og ikke er et standard produkt. Hvis noe ser dårlig ut, eller ikke levde opp til forventningene, må du heller gjøre en reklamasjon.


Godtatte reklamasjonsgrunner inkluderer IKKE naturlige variasjoner i produktet, sånn som farge, duft, eller konsistens. Godtatte reklamasjoner kan skje blant annet på grunn av skadet emballasje, bakterier, sopp eller mugg, eller feilproduserte varer hvor innhold tilsvarer ikke bestillingen.
Frakt


Frakt koster bare så mye som det koster for meg å sende en pakke. Se posten.no for å se hvor mye det koster å sende en pakke.

For meg påbeløper kostnader for emballasje og lignende. Normal frakt i Norge blir altså runt 90 til 250 NOK.PensjonistrabattHvis du er pensjonist, student, eller ufør, kan du få rabatt på dine ordrer. Dette inkluderer kurs, timeavtale, naturprodukter, etc. Ønsker du å benytte deg av denne rabatten, må du bruke en personlig rabattkupong på nettbutikken min. Fyll ut dette skjemaet for å få din rabattkupong tilsendt på epost.

ResirkulasjonsrabattSend en epost eller fyll ut skjemaet, og send samtidig tilbake emballasjen til produktet du har brukt opp. På denne måten kan jeg få vasket og gjenbrukt flasker, krukker, potter og glass.


​Jeg vil sende deg en rabattkupong for å få 10% på neste kjøp så snart jeg har fått inspektert og godkjent returen. Dette skal normalt sett ikke ta mer enn en uke, men det kommer jo an på når og hvordan du har sendt din retur.NB! Du kan kun få resirkulasjonsrabatt dersom emballasjen du sender fortsatt er hel, noenlunde ren, og går an å bruke!


Ødelagte glasskrukker og lignende kan du sende direkte til resirkulasjonssentral eller avfallshåndtering, dem har jeg ikke bruk for.