Katrinas Urtehage

GRATIS KURS I YOGA OG QIGONG

FOR UNGE, ELDRE, OG NYBEGYNNERE

Hello world

VI KAN LÆRE AV HVERANDRE


Kom med på gratis utendørs kurs i Yoga og QiGong! Disse er to rolige, avslappende og lite belastende treningsformer som passer alle aldre.


Jeg er fortsatt i opplæring og tilbyr derfor kurset uten noe kostnad- bare litt av din og min tid! Dette for at jeg skal få sammen alle timene som trenges for å sertifisere seg som instruktør.


Du må også gjerne gi tilbakemeldinger etterpå dersom det er noe du synes at jeg kan gjøre bedre, eller hvis det er noe du er spesielt fornøyd med.


Kurset vil skje utendørs i området Tiller / Trondheim, i løpet av sommeren 2024 og er helt gratis.


Vi skal øve yoga og qigong utendørs sammen, med fokus på å ha det gøy!

KOM DEG UT OG KOM I FORM

Utendørs trening er en god måte å komme i kontakt med naturen, finne glede og ro, og føle seg mer tilstedeværende. Utendørs trening har vist seg å ha god terapeutisk effekt både på kropp og sinn.

BLI MED PÅ KURSET OG LÆR DEG NOE NYTT!

BALANSERER KROPP OG SINNYoga og qigong gir deg overskudd – trening som gir mening.


Ved å utføre sakte bevegelser, pusteøvelser og meditasjon, kan du stimulere energiflyten i kroppen, styrke musklene, øke fleksibiliteten og balansen, og redusere stress. Du trener likevekt og kontakt med din kropp, og blir mer tilstedeværende, klartenkt og bevisst.


Disse praksisene kan hjelpe deg med å lindre kroniske smerter, forbedre søvnkvaliteten, øke humøret, forebygge sykdommer, og leve lenger. Mange studier har vist de positive effektene av yoga og qigong på ulike helseproblemer, som kreft, diabetes, høyt blodtrykk, angst og depresjon.


Yoga og qigong balanserer både kroppen og følelsene dine. Ved å koble deg til nuet og lytte til kroppen din kan du oppnå en tilstand av ro og harmoni. Du kan også trene ferdigheter som konsentrasjon, oppmerksomhet, og selvkontroll, som er viktige for å håndtere dine følelser og ha et klart og fredelig sinn.


TRENING FOR ALLESiden både Yoga og QiGong er svært rolige og lite krevende treningsformer finnes ingen øvre eller nedre aldersgrense på dette. Det trengs heller ikke å være i form fra før av i det hele tatt - du kommer som du er! 


Kurset er ment til både nybegynnere og mer avanserte utøvere - jeg viser de lettere formene først og så kan du velge selv hvis du vil gjøre den lettere eller vanskeligere versjonen. Personlig foretrekker jeg ofte de lettere og mer avslappende versjonene av treningen, så dette blir ikke et vanskelig kurs.Hverken Yoga eller Qigong krever noe spesialutstyr, bare noen komfortable klær du kan bevege deg fritt i.

Du er heller ikke nødt til å ha på trange yogabukser dersom du ikke liker det! Fokuser heller på komfort.Hovedpoenget er at vi skal være en gruppe mennesker som beveger oss sammen, har det gøy, og føler oss vel.

Hvem er jeg?

forfatterbilde

KATRINA TAPIO

Utdannet i naturmedisin (NatMed.) ved The Hyamson Institute, CTAA, og sertifisert herbalist fra International Association of Therapists (IAOTH).​


Mer info finner du på min blogg og på facebook.

FINN RO OG BALANSE MED QIGONG

Hello world

Dersom du har noe forslag på en fin plass hvor du synes at jeg burde holde kurset (utendørs, innen området Trondheim / Tiller)

så må du gjerne ta kontakt på post@katrinasurtehage.no

MELD DEG PÅ KURS

HELT GRATIS OG UFORPLIKTENDE

* påkrevde felt

Hvor?


Utendørs, i Tillerparken. 


Dette er en park med masse plen og god plass til oss alle å møte opp.


Tillerparken er allerede dedikert til trening og idrett, så det passer bra.


Ta gjerne kontakt dersom du trenger hjelp å finne frem.

Når?


I løpet av sommeren 2024.


Dette siden jeg vil holde kurset utendørs, for å få inn litt naturterapi samtidig med treningen.


Vi møtes torsdager kl. 12.30 fra og med den 6. juni 2024, til og med den 1. august 2024. 

Hvordan?


Du kommer som du er, i komfortable klær du kan bevege deg fritt i.


Ta med egen yogamatte, et lite teppe, eller håndkle dersom du ikke har lyst å trene direkte på plenen.


Du trenger ikke å betale noe eller kunne noe på forhånd.


Meld deg på kurset for å få mer informasjon fortløpende på telefon eller epost.

unsplash