Uten artifisielle stoffer, kun naturlige ingredienser.

Håndlaget i Sjetnemarka, Trøndelag!

Alle kategorier

Produkter etter urt

Ringblomst


Ringblomst er en vakker og nyttig plante som har mange helsefordeler.


Ringblomst har antiinflammatoriske, antimikrobielle og immunmodulerende egenskaper som kan støtte hudtilstander, fremme sårheling, lindre spenninger i kroppen og forebygge infeksjoner.


Ringblomstolje eller salve kan brukes på mindre kutt, sår, brannsår, bleieutslett, dermatitt og hemoroider. Ringblomstte eller tinktur kan hjelpe med fordøyelsen, magesår, feber og smertefull menstruasjon.


Ringblomst er også en spiselig urt som kan tilsettes salater og andre retter for å gi dem en bitter smak og et fargerikt preg. Ringblomst er en solrik, hardfør og selv-sående plante som er lett å dyrke i hagen eller i potter. Prøv ringblomst i dag og opplev dens fantastiske fordeler for deg selv!


Rose


Rose er mer enn bare en vakker blomst. Det er også en kraftig kilde til vitamin C, flavonoider og antioksidanter som kan forbedre helsen din på mange måter.


Rose er en naturlig og delikat måte å skjemme bort deg selv på. Prøv rose i dag og føl deg som en dronning!


Rosevann kan lindre betennelse, akne, rosacea, eksem og sår. Roseekstrakt kan rense, bleke og forynge huden din.


Roseblader kan spises eller brygges som te for å hjelpe med fordøyelsen, feber, humør og stress.


Lavendel


Lavendel er en duftende og helbredende urt som kan forbedre søvn, hud, hår og humør.


Lavendel har beroligende, betennelsesdempende, antibakterielle og antioksidante egenskaper som kan hjelpe med angst, depresjon, hodepine, sår, akne, eksem og hårtap. Lavendelolje eller vann kan brukes på huden, håret eller i aromaterapi. 


Lavendelekstrakt eller te kan tas for å støtte fordøyelsen, immunforsvaret, blodtrykket og mer.


Lavendel er en vakker og hardfør plante som er lett å dyrke i hagen eller i potter. Prøv lavendel i dag og nyt dens fantastiske fordeler for deg selv!


Aloe Vera


Aloe vera: En fuktighetsgivende og helbredende krem. Forbedrer hudens utseende og helse.

Løser opp tørrhet, irritasjon, solbrenthet, akne og rynker. Prøv aloe vera i dag og se forskjellen selv!


Rosmarin

En urt med mange fordeler for hud og hår. Renser porene, strammer huden, forbedrer hudtonen. Reduserer håravfall, flass, hodepine og stress. Rosmarin har antioksidant, antibakteriell, betennelsesdempende og sårhelende egenskaper.


Stimulerer blodsirkulasjonen, bekjemper betennelse, akne og sår. Fremmer hårvekst, lindrer leddsmerter og styrker hukommelsen. Prøv rosmarin i dag og opplev dens helbredende kraft! 

Produkter til hår og skjegg


Med utvalgte ingredienser spesifikt til hår og skjegg. Med oljer som fremmer hårveksten og motvirker problemer som flass, tørrhet, eksem og irritasjon. Oljer som arganolje, kastorolje, jojobaolje, og mandelolje er utrolig bra for å stimulere og trekke godt inn i hårfoliklene uten å bli oljete eller legge seg utenpå som mange andre oljer. Disse oljene er det beste valget for å ta godt vare på håret uten å se oljete ut!

Alle hårproduktene mine inneholder urter som er spesifikkt utvalgte for fordelene de har for hårvekst, hårhelse, hodebunn og selvsagt også for duften sin skyld. For eksempel inneholder håroljen min både kanel, ingefær, og rosmarin, som både tradisjonelt og modern er brukt til å fremme hårvekst og helse.

Ser du ingen produkter? Prøv å gå inn på nettstedet via datamaskin istedet for på telefon. Noen eldre telefoner (feks apple ios 11) klarer ikke å lese inn butikken ordentlig.'


Hvis du betaler via vipps eller annen manuell betalingsmetode, vennligst spesifiser produktene dine under "mer info". Dette for å sikre at du blir sendt riktig produkt.

Boken min er ute nå!

Rosesåpe med deilig og mild duft

Urteolje

Oljer og såpe

Oljeuttrekk fra friske og tørkede urter.Fint å bruke både til matlaging, til pleie av hud og hår, eller som basis til å lage andre produkter med urteduft.

Lavendelsåpe med nyplukket lavendel fra min hage

Såpe og duft

Håndlaget såpe

Såpe, parfyme og eteriske oljer.Håndlaget såpe og parfyme med urter fra min hage. Eteriske oljer til å blande med vann eller annen olje før bruk.

Salve og krem

Urtesalve og hudkrem

Hjemmelagd salve og krem.Både til daglig bruk, pleie av spesifikke problem som tørrhet og kløe, eller bare for den gode duften sin skyld.

Spiselige ting

Tørkede urter

Tørkede urter

Urter fra min hage.


Kan brukes som krydder, nytes som te, eller brukes som ingrediens i andre produkter. Selges i løsvekt eller som blandninger.

Andre ting

Resirkulasjonsrabatt

Returner emballasjen og få 10% rabatt på neste kjøp!

Send en epost eller fyll ut skjemaet, og send samtidig tilbake emballasjen til produktet du har brukt opp.

På denne måten kan jeg få vasket og gjenbrukt flasker, krukker, potter og glass.


​Jeg vil sende deg en rabattkupong for å få 10% (eller opp til 25% hvis jeg er veldig fornøyd med returen din!) på neste kjøp så snart jeg har fått inspektert og godkjent returen.


Dette skal normalt sett ikke ta mer enn en uke, men det kommer jo an på når og hvordan du har sendt din retur.NB! Du kan kun få resirkulasjonsrabatt dersom emballasjen du sender fortsatt er hel, noenlunde ren, og går an å bruke!


Ødelagte glasskrukker og lignende kan du sende direkte til resirkulasjonssentral eller avfallshåndtering, dem har jeg ikke bruk for.


Resirkulert glass

Spesialbestillinger

 
 
 
 
Oliven
Kokos
Mandel
Andre (beskriv i merknader)
 
 
Kakaosmør
Sheasmør
 
Lavendel
Ringblomst
Valeriana
Kamille
Rosmarin
Timian
Andre (beskriv i merknader)
 
 
 

Kostnader for spesialbestillinger beregnes med frakt, emballasje, og type ingredienser som ønskes.

Pris og frakt beregnes ved bekreftelse av bestilling. Ubekreftede bestillinger vil bli slettet innen 15 dager.


Ekstra kostnader påløper hvis ingredienser er vanskelige å få tak i eller ikke er normalt inkluderte i andre produkter som normalt selges på nettstedet. Det må påberegnes ekstra tid til produksjon av produktet, dette avhengig av type produkt og hvilke ingredienser som ønskes. 


Spesialbestillinger sendes ikke før mottatt betaling, og er ikke refunderbare.NB! Noen produkter kan ha svært sterk lukt, for eksempel neem olje, valeriana rot, medisinsk bivoks, og lignende. Disse produktene, og lignende, kjøpes på eget bevåg og er ikke refunderbare grunnet sin lukt, kun hvis produktet ikke møter standarder til leverandør (for eksempel har åpenbare feiler som mugg eller råte) eller hvis produktet ikke er tilgjengelig.

unsplash