fbpx
Epost

post@katrinasurtehage.no

Fri frakt ved kjøp over 650 kroner! Bruk rabattkoden STORKUNDE i kassaområdet.

Jeg har fått etterspørsel på produkter som ikke lukter noe, og selv om jeg kun bruker svært milde og naturlige dufter i mine produkter så skjønner jeg godt at det finnes de som likevel kan reagere på ulike dufter. Jeg har derfor laget en ny produktserie, hvor det vil komme flere produkter etter hvert, som jeg kaller «Fri» – nettopp fordi disse produktene vil være fri fra det meste.

Det vil hverken være dufter eller blomsteroljer, kun det mest nødvendige fett og voks som trengs for å kunne lage produktet i det hele tatt. Dette er altså en svært minimalistisk produktserie, så jeg tenker at denne vil være trygg for alle å bruke. Kremene inneholder maks tre eller fire ingredienser. Jeg skal også lage såper og lignende.

Jeg lager denne serien blandt annet fordi jeg har fått kommentarer om at kamillesalven virker så god, men så er det noen som er allergisk mot kamille, for eksempel, og da ikke kan bruke den. Da er det greit å ha alternativer for dem som kan ha allergier og andre sensitiviteter. Jeg skal også lage veganske varianter av produktene (bivoks teller ikke som vegansk, nemlig, så jeg skal ha noen kremer hvor jeg bytter bivoks med karnaubavoks).

Logoen jeg lagde til produktene er ment å speile den enkle og minimalistiske tanken bak produktene, med risiko om å virke kjedelig. Men sånn er det, god helse og trygge ting ser ofte litt kjedelige ut.

Anbefalte artikler