fbpx
Epost

post@katrinasurtehage.no

Fri frakt ved kjøp over 650 kroner! Bruk rabattkoden STORKUNDE i kassaområdet.

Nå er det høst i lufta og sopp i skogen. En kan allerede se nordlyset, tulipanene er plantet, og potetene er plukket opp fra jorda. Vi spiser epler, plommer, og alle slags grønnsaker som nå er klare til å høstes inn. Den første frosten så jeg igår morges på vei til fastjobben min.

Jeg forbereder meg for høstens evenemang, blandt annet skal jeg delta på Alternativmesse i Klæbu nå i Oktober. Der samles alle slags alternative behandlere og folk som er interessert i urter, krystaller, aromaterapi, og alt mulig annet spennende. Det skal bli kjempegøy å bli kjent med flere likesinnede!

Jeg har også holdt på å skrive min nye bok i hele sommer, som jeg har bestemt meg for å skrive 100% utendørs og for hånd med en gammeldags blekkpenn. Dette byr på en del spennende begrensinger i forhold til vær og annet, men jeg synes at dette bare vil påvirke boken positivt, selv om den vil ta lenger tid å skrive. Boken skal nemlig handle om det å være ute i naturen, så da gir det jo bare mening å skrive boken ute i naturen.

Snart er også min siste dag på fastjobben min, det blir den 31 Oktober. Etter dette skal jeg satse 100% på min egen butikk, noe som hele tiden har vært drømmen og målet. Hittill har jeg altså jobbet to jobber; mitt enkeltpersonforetak Katrinas Urtehage og i tillegg deltid på blomsterbutikken Mester Grønn i Tiller. Det har vært veldig hyggelig, men nå ser jeg at dette å ha to jobber blir alt for mye arbeid og jeg vil gjerne kunne fokusere mer på mitt eget.

Fra November får jeg altså all tid i verden til å gjøre butikken min enda bedre, utvikle nye produkter, lage fler video (og jeg kanskje skal lage podcast også) og fokusere helt på å gjøre denne jobben min så bra det bare er mulig. Det er kjempeskummelt å gjøre alt selv, selvfølgelig, men også utrolig spennende og morsomt! Jeg har hundretals av idéer, jeg trenger bare tiden til å gjøre alt sammen!

Anbefalte artikler