fbpx
Epost

post@katrinasurtehage.no

Fri frakt ved kjøp over 650 kroner! Bruk rabattkoden STORKUNDE i kassaområdet.

Jeg har noen spennende nyheter å dele! På tirsdag hadde jeg gleden av å møte akupunktør Heidi Schanke på Lotus Senter i Fjordgata 5, Trondheim. Vi hadde en fantastisk samtale om helse, velvære, terapi, natur og skogterapi. Jeg er utrolig glad for å kunne fortelle dere at mine teer nå er tilgjengelige for salg på Lotus Senter.

Heidi er en dyktig akupunktør som spesialiserer seg på kvinnehelse. Hun tilbyr en rekke behandlinger som hjelper kvinner med å finne balanse og velvære i hverdagen. Under vårt møte viste hun stor interesse blandt andre for min te Kjerringkraft, som er spesielt utviklet for å støtte kvinners helse og hormonbalanse. Kjerringkraft er en kraftfull blanding av urter som kan bidra til å styrke kroppen og gi energi.

Vi snakket også om hvordan mine teer kan hjelpe mot mange ulike plager, og jeg har mange forskjellige sorter som kan støtte både kropp og sinn. Enten du trenger en oppkvikker, noe beroligende, eller en te som støtter din helse. Du kan se hele utvalget her.

Heidi holder også på med qigong, en gammel kinesisk praksis som kombinerer bevegelse, pust og meditasjon for å fremme helse og velvære. Dette er en fantastisk måte å finne ro og balanse i hverdagen, og jeg er sikker på at mine teer vil passe perfekt inn i dette miljøet.

Jeg er så takknemlig for denne muligheten til å samarbeide med Heidi og Lotus Senter. Det er et sted hvor kropp og sjel kan finne ro og harmoni, og jeg er sikker på at mine teer vil passe perfekt inn i dette miljøet.

Så, hvis du er i Trondheim, ta turen innom Lotus Senter og prøv mine teer! Og mens du er der, hvorfor ikke benytte anledningen til å lære mer om Heidis fantastiske behandlinger? Hun tilbyr blant annet akupunktur og qigong, som kan hjelpe med alt fra stress og smerter til hormonbalanse og kvinnehelse.

Jeg håper du vil like teene like mye som jeg liker å lage dem. Takk for at du støtter Katrinas Urtehage, og jeg ser frem til å høre hva du synes!

Anbefalte artikler